Thursday, January 19, 2017

BAKUL TELUR LEPAS

Gambar bakul telur lepas ....selepas di hias oleh kastemer

Ulang tempah lagi u

Anda berminat...   Whatsapp 0135336173  #call013533617

moh layan gambar mereka....  Harga memang berbaloi.... 






more pic of Bakul Telur Lepas yang sudah di decorate oleh customer :







WHATSAPP        013-533 6173       TO ORDER

Friday, April 22, 2016

CENDERAHATI BAKUL BABY

Anda memikirkan cenderahati untuk baby yang baru lahir atau untuk baby anda yang bakal lahir....dapatkan bakul yang "Niche" amat sesuai untuk keperluan anda...pasti dihargai apabila anda jadikannya sebagai cenderahati.......


1. BABY BASKET a.k.a MOSES BASKET


Do you really need a Baby Moses Basket? For many new parents, the answer is yes. A Baby Moses Basket is the perfect way to keep your baby by your side anywhere in the house. It’s also great to take with you when you go visiting.
THERE A 2 TYPE OF BABY BASKET AS APPENDED TO THIS PAGE. BASKET ARE SOLD AS TO WHERE IT BASIS SO U CAN DECORATE AS U WISH...




BABY WITH HOOD  (A/AA)
29x 15 1/2 x 6 1/2 (app) in inch

PRICE!!! CALL SMS WHATSAPP 013-5336173



BABY BASKET / MOSSES BASKET (FLAT)    (A/A)
29x 15 1/2 x 6 1/2 (app) in inch

PRICE!!! CALL SMS WHATSAPP 013-5336173


NOTE:  Basket A/A temporary discontinued and replaced with  S/01 basket

boleh la mula order basket S/01 Di bawah ok... whatsapp/sms/call 0135336173




PRICE!!! CALL SMS WHATSAPP 013-5336173


Bakul Baby S/01 berwarna


PRICE!!! CALL SMS WHATSAPP 013-5336173







Yang Ini Additional service, 
Jika anda mahu saya catkan bakul menjadi putih seperti gambar diatas :

Cat serta Upah cat : RM16.00


New!!!! 15/11/14

Finally, Our moses basket comes with stand

Pls call/sms/whatsapp to order and Query

013-5336173

NEW FEATURES:

AKSESORI TAMBAHAN:


TILAM DAN BUMPER








To Buy: SMS/call/whatapp : 013-5336173
email : msaniaga@gmail.com

Wednesday, March 2, 2016

Projek #223: Tempahan khas Bakul Kucing

Kali ini cenderahati menerima Tempahan menganyam bakul untuk kucing. Agak simple juga....So ambil la Job ni, kebetulan ada masa free sikit.



Udah ....pampered kucing anda.... 

Jika anda juga berminat....wassap 013-5336173

Update: 

Kami juga menyediakan lain  Pet basket seperti di bawah:






NEW PRODUCT: 

PER CARRIER BASKET , PURELY RATTAN

UNIQUE AND COMFORT BASKET FOR YOUR PET




KOLEKSI GAMBAR-GAMBAR














Tuesday, March 1, 2016

PROJEK #222 : CUSTOME BAKUL LACI

Kali ini menerima tempahan Khas dari En Yap  dari Setia Alam, untuk membuat bakul Laci....Fuhh agak besar juga


 Nak kan Laci Rotan di bawah para seperti d gambar


seperti mana ukuran nya (Kalau U all pun nak...kena la ukur begini juga)

Bakul Yang udah siap



Satisfied customer... dia snap gambar dan Whatsapp Kepada Kami

Task completed.... Alhamdulillah

U all nak order  ...whatsapp 013-533 6173



Tuesday, January 19, 2016

BAKUL BAJU / BAKUL PICNIC PREMIUM QUALITY

Sejak kebelakangan Ini ramai kastemer , hantar memacam gambar dari Internat , mahukaan basket sepertinya.  Maka.... disebabkan ramai yang berhajat, saya buatkan lah Juga basket seakan-akannya  untuk pelanggan yangbercitarasa tinggi. (high taste bud) .... But basket saya ni anyaman kualiti nya superb.... 





antara gambar basket yang di hantar oleh Kastemer...


Dibawah ini adalah hasil kerja yang kita Hasilkan di cenderahatirotan untuk mereka yang mahukan premium quality hand made basket. Don't expect la untuk mass market, it is exclusive kat sini aje....sebab sebulan pun kurang dari 10 pc aje dapat siapkan.




BASKET INI DI BUAT UNTUK TEMPAHAN HOTEL, PADA MASA YANG SAMA  KAMI SEDIAKAN STOK EXTRA KEPADA PELANGGAN YANG MAHUKAN STOK BERKUALITI ,UNIK DAN TIADA DI PASARAN


Sila call/sms/whatsaap 013-5336173 untuk oder /  msaniaga@gmail.com

Monday, January 18, 2016

PROP / HANTARAN PERKAHWINAN

JEWELLERY BOX/KOTAK HANTARAN BESAR 
C0025JBL



REHAL BOX  C0024RBP

REHAL BOX  C0022RBH

REHAL BIASA    C009RB




DULANG HANTARAN 4SEGI
S/R020


DULANG HANTARAN 4SEGI
S/R020



Saturday, January 16, 2016

Tempahan Swan seramik

#seramik


Cenderahatirotan menerima Tempahan seramik Swan sebanyak 700 pcs utuk acara perkahwinan. Tempah dari Kuching Sarawak.

Thanks Kepada Datin Yang membeli


Tempahan bunga telor seramik (Swan). 
Seramik dengan cetakan English Flower (High tempreature decal printing)

Mula janji hanya untuk self pick up di KL sahaja, but Then she decided untuk poskan sahaja ke Kuching Sarawak.  Saya reluctant untuk poskan ke kuching, takut pecah semasa handlings.

Tetapi Datin , ini memahami proses kerja dan risikonya, Credit to U datin

Finally , kita bersetuju, Untuk postage ke Kuching dengan syarat saya hanya akan pos setelah repacking dengan Bubble wrap (of-cause ada la extra charges : Bubble wrap cost , kira2 35 meter la juga guna bubble wrap + laabour charge untuk wrap 700 pcs tu.... )

No worry, saya hanya ambil kos terbabit sahaja, tiada profiteering atas kerja pembungkusan, bukan senang U untuk 700pcs. Yang penting kastemer dapat parcel one piece, tak pecah



kerja Bungkus bubble wrap


 packed and ready to be shipped


Hurmm....semua 11 kotak shipped to Kucing
each box dalam 10- 11 Kg

Postage : Datin Decide Via Pos Laju @ RM104 pe box....

Kalau Pos Biasa (Via Air) = kos dalam RM30 per box - Tetapi lambat la sikit

NOW KOMEN KASTEMER:







Sesiapa yang berhajat kepada tempahan bunga telor swan boleh whatsapp 013-5336173

-  Boleh beli swan kosong
-Swan bercetak bunga decal- (ada 2 design bunganya)
-Atau Bercetak Nama (simple wordings je)

(Cetakan menggunakan High temperature decal printing-  Tulisan dan Image akan di bakar dalam temperature tinggi sehingga tulisan sebati kedalam seramik.

Lead Time:
a. Untuk tempahan memerlukan tempoh satu Bulan awal untuk proses membuat acuannya, membentuknya swannya, membakar nya dll

atau

Jika semasa Tempahan ada ready stock, Hanya memerlukan tempoh seminggu untuk proses packing dan penghantaran


Packing:

a. Boleh self-pick
b. Untuk pengeposan , sedikit kos packing (safety packing dengan Bubble wrap + Labor charges)



Terdapat banyak lagi design seramik English flower, design n shape, untuk pelbagai occasions dan memorable gift

sila klik kepada Image di bawah: